Olen tässä viime kuukausina huomannut tuon valkoisen luomivärin tulon,sitä näkee lähes päivittäin muodikkaiden (kaikki on omalla tavalla muodikkaita) tyttöjen silmän sisänurkassa.Mun mielestä ihan mageen näköstä,vasrinkin kun iho on hyvin huollettu ennen meikkausta : ))

Muutama viikko sitten pari ystävääni pääsi meikkaileen mua ja yläätyin lopputuloksesta,miten se sopi minulle : o , vaikka tunsin itseni lähinnä meikkipelleksi.Ystäväni sitten paljasti että oli laittanut hiukan tummempaa meikkivoidetta kasvoihini,kuin oma ihonsävyni olisi,säikähdin,mutta en huomannut mitään rajoja,muutama kehui meikkiäni sinä päivänä:)  tässä tuleekin se meikki sessio:

1.Levitä kosteusvoide ja anna imeytyä.

2.Levitä vain HITUSEN tummempaa meikkivoidetta(mieluiten puolimatta) ja häivytä HUOLELLISESTI rajat.Anna mukautua iholle noin 3 min.Peitä mahdolliset finnit peitepuikolla jos ne eivät peittyneet m.voiteella.(muista levittää myös luomille)!

3.Taputtele vipalla tai siveltimellä puuteria vain luonnollisen vähän.(häivytä mahd rajat.)-

4.Levitä valkoista(helmiäistä) luomiväriä luomille,mutta jätä kuitenkin väliä ettei se osu kulmiin.Häivytä kohti kulmia.

5.muotoile kulmat,ei kuitenkaan kannata alkaa nyppiä niitä samana päivänä,mahdollisen punoituksen vuoksi. Vahvista ne kuitenkin luonnollisiksi ruskealla kulmakynällä.Jos kulmasi ovat kurittomat,niin kiinnitä ne vaselinilla tai kulmakarvageelillä,harjaa muotoon.

6.Laita silmän sisänurkkaan samaa valkoista helmiäis luomiväriä,kuin luomissa,ÄLÄ LAITA PAKSUSTI!

7.Harjaa ripsiin tuuheuttavaa tai pidentävää mascaraa. Anna kuivua muutama sekunti.

8.Taivuta ripsiä noin 10 sekuntia/per silmä.

9.huulet voit jättää ihan taviksiksi huulirasva tai jokin läpikuultava huulikiilto :-)

(HUOM,TÄMÄ MEIKKIVINKKI EI VÄLTTÄMÄTTÄ MIELLYTÄ KAIKKIA: D)

(tää on ihan kiva bilemeikki).

vinkki: JOs käytät meikkivoidetta,niin valitse sinä iltana jokin kasvonaamio hemmottelemaan kasvojasi(älä käytä kuin 1-2 kert. viikossa). syväpuhdistava naamio on paras =)