Kosmetologipalveluiden hinnat vaihtelevat roimasti 

Kosmetologipalveluiden hinnoissa on suuria eroja eri puolilla Suomea, käy ilmi Kuluttajaviraston ja lääninhallitusten tekemästä hintavertailusta.


(MERJA OJALA)

Esimerkiksi kahden tunnin kasvohoidon saa halvimmillaan 32 eurolla, kun taas kalleimmillaan siitä perittiin 99 euroa. Halvin hinta löytyi vertailussa Turussa, kun taas kallein taksa löytyi Mikkelistä. Koko maan keskihinta oli 64 euroa.

Myös esimerkiksi kahden tunnin häämeikin hinnoissa oli tuntuvia eroja. Halvimmillaan sen saattoi saada 40 eurolla, kun taas kalleimmillaan häämeikki maksoi 120 euroa. Keskihinta oli 73 euroa.

Kuluttajaviraston ja lääninhallitusten helmikuussa tekemässä vertailussa oli mukana 200 kosmetologiyritystä eri puolilta maata. Yrityksiltä kysyttiin 30 hoidon hintaa ja hoitoaikaa.

Kasvohoitojen ja häämeikkien ohella vertailussa selvitettiin muun muassa käsien ja jalkojen hoidon sekä kestopigmentoinnin hintoja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

spacer.gifSädehtivää uutta vuotta!
28.12.2007 9:14

Vielä on muutama päivä aikaa valmistautua uuden vuoden juhliin.

Silmät sädehtivät eniten ja kauneimmin ilosta.
Silmät sädehtivät eniten ja kauneimmin ilosta. (DIOR)

Juhlaan valmistautumiseen voi kuluttaa päiväkausia, rivakka ihminen vaihtaa arkityylinsä puolessa tunnissa menokuntoon.

Jos aikaa on käytettävissä runsaasti, se jo on silkkaa juhlaa. On rentouttavaa ja ylellistä levätä sillä aikaa, kun kasvoilla vaikuttaa hoitava naamio. Kasvohoidon aikana ei kannata imuroida.

Nopea juhliin laittautuminen taas käy entistä helpommin, jos voi muutaman päivän ajan suoda itselleen kymmenen minuuttia vaikkapa illalla. Silloin voi kuoria vartalon, rasvata jalat ja virkistää kasvojen ihoa.

Paras kasvojenkohotus juhlaan tapahtuu pään sisässä: kun mieli on hyvä, se näkyy.