Sukkahousut, kengät ja hame säärien mukaan

a_saariopasing.jpgHameiden ja mekkojen tullessa muotiin on hyvä miettiä, millaiset sukkahousut puetaan päälle. Niiden lisäksi on hyvä ajatella kenkiä ja hameen helman pituutta, jotta kokonaisuudesta tulisi mahdollisimman hyvä omalle vartalotyypille.

Tukea, kiiltoa vai mattaa?
Sukkahousuvalikoima on valtava. On ohutta ja paksua, on mustaa ja ihonväristä, ruutua ja raitaa, kiiltävää ja mattaa, supportia ja tavallista – ja vielä paljon muita vaihtoehtoja.  Valitettavasti kaikki eivät ole kaikille parhaat mahdolliset.

Tukisukkahousut ovat oivalliset, jos jalat turpoavat helposti. Lisäksi ne vetävät höllyvät reidet ym. kasaan, jolloin lopputulos on hieman sorjempi. Tarjolla on myös sukkahousuja, joissa on tukea nilkoissa ja/tai pohkeessa, jolloin näihin paikkoihin saadaan myös hieman linjakkuutta.

Pääperiaate on, että kiilto, pitsit, verkot ja monet kuviot lisäävät volyymiä. Näin ollen paksupohkeisen, -nilkkaisen ja vääräsäärisen ei kannata pukea tällaisia päälleen hameen kanssa, koska ne lisäävät ongelmaa.

Useissa tapauksissa mattapintaiset sukkahousut ovat selvästi paremmat kuin kiiltävät. Ainostaan hyvin ohutsäärinen nainen saa kiillosta jalkoihinsa kaivattua volyymia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oikeilla vaatteilla hoikemmaksi

2.8.2006

a_oikeillavaatteillaing.jpgVaatteilla voimme antaa itsestämme muodokkaamme, hoikemman, pidemmän tai lyhemmän vaikutelman riippuen siitä, mitä päällemme puemme.

Elämän tuomat kilot kerääntyvät usein keskivartalolle niin, että entisestä tiimalasivartaloisesta tulee omenavartaloinen. Omena voi kuitenkin näyttää todellisuutta hoikemmalta, kun valitsee vaatteisiinsa itselleen sopivat mittasuhteet. Vaatteiden oikea istuvuus on A ja O.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.9.2006

a_korkokengating.jpgKorkokengät ovat kauniita kuin korut, mutta niiden pitkäaikainen käyttö ei helli jalkojasi. Terveet jalat kaunistavat enemmän kuin siksakkia vetävät varpaat, joten säästä stilettikorkosi juhlapukeutumiseen.

Korkokengät kohottavat monen naisen itseluottamusta vähintään koron korkeuden verran, mutta jaloille jatkuvan käytön vaikutukset eivät ole yhtä kaunistavia.

Kapeakärkisissä kengissä varpaat puristuvat ja nivelet vääntyvät mutkalle. Yleisin seuraus korkokenkien ahkerasta käytöstä on jalkaterän sisäsivun kipeä pahkura eli vaivaisenluu. Usein myös pikkuvarpaan puolelle muodostuu kohouma.

Korkokengät jalassa seistessä vartalon lannerangan mutka korostuu, ja vartalo työntyy lantiosta eteenpäin. Kun selkään tulee liikaa kaarta, lähtee niskasta vastakkainen liike, joka painaa pään kumaraan. Tätä yritetään tasoittaa nostamalla leukaa liioitellun korkealle.

Korot kohottavat myös tapaturmariskiä, sillä säären luut eivät pysty suojaamaan ojentunutta nilkkaa nyrjähdyksiltä. Pohkeiden lihasten kiristyminen taas aiheuttaa jalkoihin verenkiertohäiriöitä ja suonikohjuja.

Asiantuntijana jalkaterapeuttiopiskelija Meila Timonen, Helsingin Ihopiste.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   7 meikkivinkkiä/kauneusvinkkiä:Picture2598.jpg

1.JOs musta kajaalisi valuu ja karkailee,siirrä sen paikkaa ja levitä kynää vain sisäluomelle.Siellä rajaus pysyy kurissa!

2.Sinisen sävyt saavat silmänvalkuaiset näyttämään kirkkaamilta.

3.Hankaa sitruunanlohkoa hampaita vasten,sillä tämä vaalentaa ja puhdistaa hampaita.Tämä konsti saattaa kuulua happamalta,mutta takuulla luonnollinen lopputulos! tätä konstia käyttää julkkiksetkin,kuten sarah jessica parker yms.

4.Oranssin ja persikansävyiset luomivärit korostavat etenkin sinisiä silmiä,mutta sopivat muillekkin.

5.Levitä kasvoille reilu kerros kasvovoidetta ja anna vaikuttaa 10 min. Pyyhi ylijäänyt voide pois.

6.jos haluat erittäin hellävaraisen meikkiputsarin niin pese meikit pois kosteusvoiteella,tämä oikeasti toimii,mutta ei syväpuhdistavasti : /<3

7.Koita keventää meikkiä.

+8: HYMYILE! : ))mufe.jpg