Hiero kasvoille rennompi ilme

Katso peiliin ja kuvaile ilmettäsi. Miltä se näyttää? Katsovatko peilistä vastaan hieman ilottomat kasvot, joissa on ripaus väsymystä ja apeutta? Jos peilikuva näyttää tältä, on oikea aika piristää ilmettä!

Kasvojen kauneus muodostuu siitä, millä tavalla käytämme kasvojamme. Tällä ihonalueella on lukematon määrä verisuonia ja 30 lihasta, jotka vaikuttavat ilmeiden syntymiseen. Näitä lihaksia voimme jumpata ja hieroa muiden lihasten tavoin. Kasvojumppa kohottaa kasvonpiireitä ja avaa kiristäviä lihaksia.

Jumppaa kasvoja seuraavilla tavoilla

- Liikuta leukaa puolelta toiselle.
- Supista ylä- ja alahuulta.
- Käännä suupielet ylöspäin ja vedä ne sitten alaspäin. Jännitä samalla kaulaa.
- Purista silmät kiinni, avaa ne ja nosta kulmakarvoja. Vedä kulmakarvoja yhteen.
- Nyrpistä nenää ja laita suu suppuun.

Kasvoja hieromalla kasvojen lihakset rentoutuvat ja kasvojen verenkierto elpyy. Yhtä aikaa hieronnan kanssa kasvoille voi levittää myös kosteuttavan ihovoiteen, aamuisin tai iltaisin.

 Hiero kasvoja seuraavilla tavoilla:

1. Sivele ihoa suorin sormin leuankärjestä kohti korvalehtiä. Toista sively kahdeksan kertaa molemmin puolin kasvoja.

2. Sivele ihoa sormilla nenänvarresta kaarevasti kohti ohimoita. Aloita sively läheltä kulmakarvoja ja jatka kohti hiusrajaa. Sivele kumpaakin puolta viisi kertaa alhaalta ylöspäin.

3. Hiero nenänpieliä pienin pyörivin liikkein ja hieman voimakkaammin painaen 30 sekunnin ajan.

4. Hiero silmänympärysihoa hellävaraisesti ulkoa sisälle päin ja levitä samalla iholle ravitsevaa voidetta. Älä venytä ihoa.

5. Hiero suupieliä molemmin käsin alhaalta ylöspäin puoliympyrää muistuttavalla liikkeellä. Hiero ihoa 30 sekunnin ajan.

6. Hiero lopuksi posket ja poskipäät pienin, pyörivin liikkein alhaalta ylöspäin ja kasvojen keskeltä sivulle päin.

Kasvohieronta kestää vain muutaman minuutin. Siihen aikamme riittää varmasti!  Rentouttavia liikkeitä suositellaan etenkin alueille, joille tulee helposti juonteita. Iloisempi ilme piristää!

kasvohieronta.jpg