Testissä:
Shiseidon The Skincare Day Moisture Protection -kosteusvoide, SPF 15, 75 ml/52 €

Mitä lupaa:
Aktivoi ihoa tuottamaan ja sitomaan kosteutta. Suojaa ihoa stressiltä ja UV-säteiltä. Aromaattinen tuoksu rauhoittaa.

Näin toimii:Tuoksu oli todella miellyttävä. Pakkaus oli hygieeninen ja näppärä pumppupullo. Voiteen koostumus oli sopivan paksu, jopa hieman kermainen. Tuote levittyi ja imeytyi hyvin. Iholle tuli rento olo. Voide sopi minulle loistavasti ja aion käyttää sitä myös jatkossa.
Testasi:
Eeva Huhtanen, 58


Testissä:
Kanebon Sensai Silk Brightening -kosteusvoide, SPF 8, 40 ml/79 €

Mitä lupaa:
Tuote lupaa kirkastaa ihon väriä jättäen sille terveen hehkun. Ehkäisee ihon kuivumista ja vahvistaa ihon vastustuskykyä.

Näin toimii:
Voiteen mieto tuoksu oli miellyttävä. Koostumus oli kermaisen paksu ja tuntui aluksi liiankin tuhdilta, koska olen tottunut geelimäisiin tuotteisiin. Voide kuitenkin levittyi ja imeytyi hyvin. Tuote sopi erinomaisesti iholleni, ihastuin totaalisesti. Meikki pysyi kiillottomana, ja iho sai kaunista hehkua. Lupausten mukaan tuote myös tasoitti ihon väriä. Aion hankkia tätä jatkossakin!
Testasi:
Anu Vanhamaa, 33


Testissä:
Cliniquen Superdefense Triple Action Moisturizer -kosteusvoide, SPF 25, 30 ml/37,10 €

Mitä lupaa:
Tuote kosteuttaa tehokkaasti ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Näin toimii:
Tuote oli hajusteeton. Se tuntui kevyen kermaiselta. Voide levittyi ja imeytyi erinomaisesti. Olen aika kriittinen voiteiden suhteen ja ensin ajattelin, ettei tuote ole minulle sopiva. Muutaman käyttökerran jälkeen se kuitenkin tuntui hyvältä. Voide kosteutti hyvin jättämättä ihoa kuitenkaan rasvaiseksi. Sopi hyvin meikin alle. Voisin ostaa myös jatkossa.

Testasi:
Henna-Maija Kuronen, 56


Testissä:
Lancômen Primordiale Skin Recharge -hoitovoide, SPF 15, 50 ml/79 €

Mitä lupaa:
Silottaa ensimmäisiä juonteita ja supistaa ihohuokosia. UVfi ltterit suojaavat valon vaikutukselta. Tuloksena uudistunut, sileä ja heleä iho.

Näin toimii:
Pakkaus oli kätevä ja purkin suuaukko sopivankokoinen. Sitrusmaisen raikas tuoksu oli ihana, vaikka normaalisti en välitä tuoksuvista voiteista. Voiteen koostumus oli melko tuhti, mutta se levittyi ja imeytyi hyvin. Liikaa ei kuitenkaan kannattanut läträtä, sillä silloin voide "rullautui" pois ihon pinnalta. Tuote sopi minulle, ja aion kokeilla myös sarjan muita tuotteita.
Testasi:
Johanna Markkanen, 31