spacer.gif
    KEVÄÄN HUUUMAA!:

Testissä:
Oscar De La Rentan Dazzling Flounces, 100 ml/58 €

Mitä lupaa:
Raikas ja houkutteleva tuoksu, kuin trooppinen tuulahdus. Sisältää muun muassa mandariinia, appelsiinia, jasmiinia, ruusua ja myskiä.

Näin toimii:Aluksi tuoksussa oli jotain mystistä, joka tasaantui päivän mittaan upeaksi tuoksuksi. Sopi päiväkäyttöön ja tuoksu myös pysyi. Kesätuoksuksi hyvä, mutta en käyttäisi ehkä vuoden ympäri. Pullo oli aivan ihanan raikkaan värinen ja kaunis. Kokonsa puolesta se sopi myös meikkipussiin.
Testasi:
Eeva Huhtanen, 58


Testissä:
Escadan Moon Sparkle For Women, 50 ml/55,20 €

Mitä lupaa:
Tuoksussa on kesän hedelmiä sekä viileitä ja raikkaita tuoksuvivahteita. Sisältää mansikkaa, sitrusta, jasmiinia, meripihkaa ja vadelmaa.

Näin toimii:
Tuoksu oli makeahko, raikas ja hedelmäinen. Kesätuoksu, jota voi käyttää päivällä ja illalla. Tuoksu pysyi hyvin iholla ja muuttui päivän mittaan makeasta hedelmäiseksi. Aromi vain parani. Varma valinta Escadan kesätuoksujen ystävälle! Liukuvärjätty pullo oli kaunis. Miinuksena kapea alaosa, josta johtuen pullo kaatui helposti.
Testasi:
Anu Vanhamaa, 33


Testissä:
Guerlainin My Insolence, 30 ml/52 € ja 50 ml/72 €

Mitä lupaa:
Guerlain vangitsee viattomuuden ja uskaliaisuuden välisen hetken. Tuoksussa on orvokkia, iiristä, punaisia marjoja ja sitruunaa.

Näin toimii:
Tuoksu oli sopivan täyteläinen, raikaskin sitruunan johdosta. Iltakäytössä hyvä, mutta ei liian raskas päivälläkään. Tuoksu pysyi hyvin ja parani lämmettyään iholla. Tästä tuli lempituoksuni, jota ostan uuden pullon tämän huvettua. Pullo oli ulkomuodoltaan kaunis ja moderni. Se ei kuitenkaan oikein sopinut meikkipussiin.

Testasi:
Henna-Maija Kuronen, 56


Testissä:
Armanin Code Donna, 50 ml/89 € ja täyttöpakkaus 59 €

Mitä lupaa:
Tuoksu on raikkaan viettelevä ja sensuelli. Sisältää muun muassa inkivääriä, appelsiininkukkaa, hunajaa ja santelipuuta.

Näin toimii:
Tuoksu oli täyteläinen, mausteinen, vahva ja tumma. Sopi ehdottomasti iltakäyttöön. Alkutuoksu oli aika voimakas, mutta se muuttui aika nopeasti miedommaksi. Mausteisuus säilyi. Tämä ei ollut välttämättä ihan ykkösvaihtoehto kevyisiin kukkaistuoksuihin tottuneelle. Voisin kuitenkin pitää iltakäytössä. Pullo oli käteen sopivan muotoinen ja kauniisti uudistettu.
Testasi:
Johanna Markkanen, 31