Silotusta appelsiini-iholle


Testissä:
Shiseido Body Creator Aromatic Sculpting Concentrate -muotoileva voide. 200 ml/69 € (Kaupoissa maaliskuun lopussa.)

Mitä lupaa:
Muotoileva anti-age-vartalovoide, joka taistelee rasvojen ylimääräistä muodostumista, ihon ikääntymistä ja selluliittia vastaan.

Näin toimii:Purkki oli helppo avata ja sulkea. Voiteen tuoksu oli aluksi voimakkaan aromaattinen, mutta levittämisen jälkeen erittäin raikas. Olin aistivinani mintun tuoksun ja pidin kovasti voiteen aromeista. Voide oli helppo levittää, koska sen koostumus oli sopivan tuhtia. Iho tuntui käytön jälkeen napakalta. Aion käyttää tuotetta myös jatkossa.
Testasi:
Eeva Huhtanen, 58


Testissä:
Clarins Total Body Lift -selluliittivoide 200 ml/45 €

Mitä lupaa:
Ehkäisee rasvojen varastoitumista rasvakudokseen, tehostaa rasvojen hajoamista, aktivoi aineenvaihduntaa ja parantaa ihon pinnan kuntoa.

Näin toimii:
Purkki oli toimiva ja sopivan kokoinen. Voidetta oli helppo annostella. Tuotteessa oli voimakas tuoksu, mutta pidin raikkaasta mentolin tuulahduksesta. Ohut voide levittyi helposti. Aluksi iho tuntui tahmealta, mutta voiteen imeytymisen jälkeen tunne katosi. Tuote teki ihosta sileän tuntuisen. Viilentävän vaikutuksen vuoksi voisin käyttää tätä myös kesällä tai lenkin jälkeen.
Testasi:
Anu Vanhamaa, 33


Testissä:
Precision Chanel Body Excellence -selluliittigeeli 150 ml/67,40 €

Mitä lupaa:
Selluliittia ehkäisevä vaikutus. Stimuloi ihon mikroverenkiertoa, joka poistaa kudoksista kuona-aineita. Napakoittaa ihoa.

Näin toimii:
Pumppupullo oli mukava käytössä ja hyvin käteen sopiva. Tuoksu oli kevyen raikas. Tuote oli geelimäinen, ja siksi vaivatonta levittää. Voide myös imeytyi hyvin eikä jäänyt ihon pinnalle. Vartalolle jäi raikas tunne. Voiteen levityksen jälkeen iholla oli miellyttävän viileä, silkkimäisen pehmeä ja tasainen tunne. Pidin tuotteesta ja ostan sitä varmasti myös jatkossa.

Testasi:
Henna-Maija Kuronen, 56


Testissä:
Biotherm Celluli Laser -selluliittigeeli 200 ml/55 € (Kaupoissa maaliskuun lopussa.)

Mitä lupaa:
Tehokas hoikentava hoitotuote, joka silottaa appelsiini-ihoa ja muotoilee kehon ääriviivoja.

Näin toimii:
Voide tuntui iholla viileältä ja raikkaalta. Tuoksu oli raikas, yrttinen ja aromaattinen. Geeli kuivui nopeasti eikä tahrannut vaatteita. Huono puoli oli se, että voide ei täysin imeytynyt ihoon vaan ilmestyi esiin seuraavalla suihkukerralla. Iho tuntui pehmeämmältä, kiinteämmältä ja joustavammalta. Tuote selvästi silotti ihon pintaa. Pidin erityisesti tuotteen tuoksusta ja viilentävästä tunteesta iholla.
Testasi:
Johanna Markkanen, 31