section_haircare.jpg

Hiustenhoito

Hiukset kertovat terveydestämme. Ne toimivat hyvinvointimme mittarina, sillä niiden kunto vaihtelee terveydentilamme mukaan. Kun voimme hyvin, hiukset ovat kiiltävät, jäntevät ja pehmeät. Toisaalta sairaudet, stressi ja väsymys voivat tehdä hiuksista heikot, elottomat ja vaikeasti käsiteltävät. Tarjoamme luettavaksi mielenkiintoisia faktoja hiuksista ja vinkkejä niiden oikeaan hoitoon.

Shampoopesun a ja O

hairwash.jpg

  1. Levitä pieni määrä shampoota kämmenelle ja vaahdota tuotetta käsien välissä ennenkuin levität sen kostutettuihin hiuksiin. Näin varmistat tuotteen tasaisen levittymisen. Älä koskaan kaada shampoota suoraan pullosta hiuksiin, koska silloin tuotetta helposti tulee liian paljon.
  2. Hiero shampoota huolellisesti, mutta hellävaraisesti keskittyen erityisesti hiusten juuriin ja hiuspohjaan, joissa likaantuminen on voimakkaampaa. Päänahan hieronta virkistää verenkiertoa ja elvyttää hiuspohjaa.
  3. Huuhtele huolellisesti ja riittävän kauan. Huuhtelemattomat pesutuotteet saattavat aiheuttaa päänahan ongelmia: kutinaa ja hilseilyä.
  4. Hiukset kuivataan pyyhkeellä painelemalla ja puristelemalla hellästi. Voit myös käyttää talouspaperia, joka imee itseensä kosteutta tehokkaasti. Kaikki ylimääräinen kosteus on hyvä poistaa ennen hiusten föönaamista. Vältäthän kuumaa föönaamista varsinkin, jos hiukset ovat hauraat.
  5. Hiusten pesun hyöty jää vähäiseksi, jos et muista puhdistaa myös harjojasi ja kampojasi säännöllisin väliajoin.

------------------------------------------------------------